söndag 2 augusti 2009

Härliga söndag!


Idag har jag haft det så gôtt, så gôtt! Somnade seeent i natt, vaknade sent i morse :). Efter en lättare frukost/brunch åkte jag iväg & fick massage mot min onda, stela nacke (det är inte nyttigt att måla för mycket). Passade på att gulla med Agnes & få en kopp te på samma gång, tack gulleCaroline för att du ställer upp en söndag. Sen tog jag & Amanda en tur med hundarna. Nillan med husse Kecke var här, vilket gjorde att jag fick "hus"ledigt idag. Nillan finner sig snabbt tillrätta, det märks att det inte var längesen hon bodde här en vecka.

Frampå kvällningen tog jag Keckes bil till stan, lämnade över bilnycklarna till Ewa varpå hon & Rebecca tog bilen tillbax till Forshaga & jag mitt lyllo, fick ta Keckes MC hem. Det är inte vilken MC som helst, det är en Kawazaki VN 1500 Classic - underbart vacker och med ett motorljud som får mig att spinna av lycka! Har bara provkört den en kortare tur runt kvarteret förut men nu blev det åka av. Kortaste vägen från Karlstad till Forshaga blev det - INTE! Fint väder, skön hojj & vacker väg - mmmmmmmmmMarabou, va' gôtt! Övervägde ett tag att inte åka hem o grilla med gänget utan kanske faktiskt rentav kidnappa hojjen och åka på semester istället :) Men eftersom jag är en god & fin männsika så parkerade jag till sist Kawan hemma på gatan & avslutade kvällen med grill i goda vänners lag.

Bilden är rätt kass men ger er en chans att förstå vad jag pratar om.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar