tisdag 18 augusti 2009

På gång!

Idag hämtade jag nycklarna till min lokal. Spännande! Som en del av er redan vet så när jag ju en önskan om att kunna förtjäna mitt uppehälle enbart genom att arbeta i mitt företag FriZon. Idag tog jag ett steg till på den vägen. Nu återstår bara att handen läker som den ska och en himla massa arbete :)

Det är troligt att jag kommer behöva arbeta med nåt annat vid sidan av ett tag så om nån av er har bra tips om extraknäck så hör av er. Det ska helst vara snuskigt överbetalt och ha omåttliga lönefömåner, samt gå fort :)

1 kommentar:

  1. Ja, att vara känd för absolut ingenting verkar ju vara lukrativt.... Har du ingen känd bekant vars kusin du kanske varit klasskamrat med? Jag menar, då kan du ju bli programledare i tv!! Och då även sitta i "expertpanel" i tv och tycka till om Mellanösternkonflikten. Det borde ge stålar.

    SvaraRadera