onsdag 26 augusti 2009

Godissugen

som en tok!! Det blir jag alltid när jag suttit vid datorn en stund och pulat med slitsamma saker. Just nu är det min företagsplan som ska lämnas in och den måste ju vara PERFEKT eller hur?

Var så trött att det värkte i kroppen i morse. Har ju inte sovit så bra senaste veckorna heller, då armen stört. Men nu är stygnen & bandaget borta så jag hyser gott hopp om att nattsömnen ska återvända. Tror även att sista tidens turbulens börjar ta ut sin rätt. Svärfars död, begravningen, operation, skolstart och möten inför detta och i måndags strul i Davids klass så jag har begärt möte med gud och hela världen kring detta. Hm, och hösten har bara börjat!

Tur då att jag har så mycket roligt att se fram emot. Jag arbetar mig fram emot att kunna leva på mitt företag, jag har underbara vänner i Stockholm & BodySense (läs mer på www.bodysense.se) där jag även är med och jobbar lite. Förhoppningen är att det ska bli mer :) jättespännande! Jag reser dit med jämna mellanrum och boostar lite, toppen!

Jag har äntligen hittat ett forum där jag möter likasinnade och kan älta allt kring mina älskade, dock inte helt okomplicerade, söner. Har inte fattat hur mycket jag behövt det - men nu begriper jag. Har även funnit en ny vän på orten som jag kan dela "diagnoslivet" med - du vet vem du är och du är guld värd!

Så har jag ju hundarna. Ja just idag var det kanske inte så kul, när regnet låg som en vit vägg utanför fönstret, men annars så :) Och utan mina hundar skulle jag inte ha mina hundvänner, eller hur?

Tack alla goa vänner som finns därute - nu när jag påminnt mig om allt bra så känns det genast bättre :) Energin återkommer och jag tänker genast ge mig i kast med affärsplanen igen!

1 kommentar:

  1. Du vet att vi alltid tänker på dig och din familj. Dörren och telefonlinje är alltid. Kram Jan H.

    SvaraRadera