lördag 15 augusti 2009

Ingen måtta på eländet!


[Zorro]
Jag begriper ingenting - först släpper de inte in mig i transportburen och när jag väl övertygat dem om att jag VISST ska in där, så har de fyllt den med det här ... krafset! Herregud, jag är väl ingen råtta heller? Fulla pälsen fick jag, tur det inte kom nån vacker donna förbi. Eller Odin, herregud om HAN kommit förbi, han hade skrattat ihjäl sig. Det hade inte gjort nåt förresten, jag skulle ha passat på att bita honom i svansen då - är så trött på hans rännande runt mitt staket att jag snart går överstyr!

Till råga på allt elände fick jag inte sitta kvar i buren trots att jag protesterade mot att bli flyttad på. De sa att jag blandat ihop burarna och hoppat in i kaninens bur. Pytt - jag vet nog att kaninerna är de där håriga sakerna som bor ute på backen, inte har de fina transportburar som jag! Det är nåt lurt på gång - känner det på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar