tisdag 18 augusti 2009

Duktig vovve!

Sådär ja, nu är första kursomgången avklarad och Zenia skötte sig utmärkt i det stora hela. Andra gången hon är på en bana och hon begriper det mesta. Slalom har hon inte fattat även om hon försöker gå mellan pinnarna, men man brukar kunna se när det går upp ett ljus för vovvarna och det har det inte gjort än. Men det kommer! Roligt hade vi i vart fall. Nu ska vi träna "stanna kvar" i parti och minut, så hon inte blir en tjuvstartare.

Om dygnet hade fler timmar eller veckan fler dagar skulle jag börja viltspår åxå - är sååå sugen. Rajja skulle ÄLSKA det. Det är lite orättvist att man inte hinner allt man vill med vovvarna. Kunde inte vi hundfantaster få lön för att aktivera våra hundra? Då skulle vi ju kunna gå ner i tid på våra andra jobb. Vilken bra idé - synd att det inte är jag som bestämmer här i världen :(

Bifogar ingen bild på Zenia, vågar inte visa hennes håriga nos, haha! Hon ser ut som en nallebjörn och värre blir det. Jag hann inte klippa henne innan jag blev opererad i armen och nu går det inte än på ett par veckor. Rajja är åxå raggig som en socka - stackars vovvar! Tur att hösten har kommit till Forshaga, behöver ju inte direkt oroa mig för att vovvarna ska tycka det är för varmt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar