fredag 7 augusti 2009

Normal/clear

Japp, så stod det på pappret från Optigen som damp ner i brevlådan idag! Det är Nillan som är testad och beskedet gläder mig såklart. Den tilltänkta hanen är även han fri från den ärftliga formen av PRA vilket alltså innebär att eventuella valpar per automatik blir fria. Gôtt! Sen återstår lite till innan alla bitar faller på plats, men snart så...

Nu är bilen packad med hundburar, sängkläder, stolar, tält, godis, hundmat, skålar, borstar, koppel, till och med ett bord har jag med stor hjälp av maken lyckats klämma in. Hundarna är nybadade, dock inte färdigfriserade men det gör inget. Det är bara Nillan som ska ställas ut i morgon, de andra får vänta till söndag, så finputsen hinns med under morgondagen.

Det ska bli skönt att få ledigt från allt som har med byggställningar, skrapa & måla att göra under ett par dagar. Istället ser jag fram emot två härliga, lata, varma hunddagar. Eller ja, lata dagar vet jag inte direkt om det blir. På söndag är det rasspecial för portisarna och då ska jag både jobba med den och ställa ut tre hundar så just den dagen blir det nog inte tid att slappa. Å andra sidan kommer jag att få underbart roligt, bland alla goa portismänniskor.

Dags att nattkissa hundar & krypa till kojs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar