onsdag 12 augusti 2009

Mot Örebro


Morgonstund har guld i mun sägs det. Och visst är det nåt speciellt med en tidig morgons första solstrålar och den fuktiga luften med sina löften om en ny härlig dag. För att uppleva ovanstående krävs dock ett tillbehör jag inte besitter just nu - vakenhet. Efter knappa 5 timmars sömn halvsover jag mig genom dusch och promenad till bussen som ska ta mig till Örebro och operation av bråkig knöl. Jag önskar av hela mitt trötta hjärta att det finns en säng åt mig när jag kommer fram. Får jag bara det kan de få operera så mycket de villl.

1 kommentar:

 1. Och jag tänker ju på dig idag. Skulle GÄRNA byta. Började dagen med att lämna Nora för Norrköping. Såg just ryggen av min dotter och ska nu ge mig av till Campus för möte.
  Så ego som jag är; Jag är så van med stickriet och skäreriet så de skulle gärna få pilla lite idag - bara jag fick ligga på en brits och meditera.... Men jag lär väl få mitt lystmäte sedan med bråck och knölar och Gud vet allt.
  Tillbaks till dig;
  Tänker på dig idag och hoppas att allt går smidigt och att du får en lagom lång konvalesens. Du måste ta hand om dig!!
  Kramar från Nora, nej Norrköping... Gud så krångligt. Fast snart kan jag ju skriva Haga var jag än befinner mig hihi

  SvaraRadera