onsdag 12 augusti 2009

Nyopererad!


Så var det äntligen gjort, en operation jag väntat på i dryga året. Åkte till Capiogruppen i Örebro och gjorde den, en privat läkargrupp som har landstingsavtal. Ett toppenställe jag varmt kan rekommendera. Mycket trevlig personal, ombonad miljö om inte liknar sjukhus alls förrän man kommer in på operationssalen, snygga sjuksköterskedräkter & gott fika. Att personalen är kompetent är såklart självklart! Sammantaget en mycket trevlig upplevelse.

Operationen blev lite större än jag tänkt mig. Läkaren fick pilla, skrapa och skära längs nerven, intill benet och i muskeln. Större sår och längre konvalesens än jag trott :( Men blir det bara bra så gör det inget!

Närmaste dagarna blir det till att ta det riktigt, riktigt lugnt. Handen i högläge, ingen belastning! Jobbet kan jag glömma. Köra pekfingervalsen på datorn & läsa mycket verkar som en god idé! Hundpromenader..... hm, kanske med en och en vovve då, men barn & make lär få rycka in mest hela tiden.

Nu är det dax att vila lite mer tror jag. Vill ju inte överanstränga pekfingret *blink*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar