onsdag 30 december 2009

Skogspromenad i 20 minus!
Vem har sagt att små hundar fryser? Inte gäller det Zorroman i alla fall. Termometern stod på minus 20 när vi klädde oss för en skogspromenad. Täcke på båda hundarna och pälsmössa & dunjacka på matte. Dryga femtio minuter tog rundan. Zorro frös så han skakade en gång under promenaden och det var när elaka mamman skulle ta fotot - för då var han tvungen att stå still. Annars var det full fart som vanligt, både på honom och på Zenia. Själv blev jag lite slö en stund - hade klätt mig för varmt så jag var tvungen att lätta lite på pälsmössan :)

Det är underbart vackert ute nu - jag önskar att jag haft nya kameran med! Förhoppningsvis blir det sol även i morgon. Då är jag ledig och kan kanske knäppa lite bilder :)

1 kommentar:

  1. Tuff kille : )
    Smilla krampar och kan inte gå efter 2 minuter ute i kylan : (

    SvaraRadera