onsdag 9 december 2009

Skogspromenad

Blogger har fått spatt - jag kan inte lägga till texten till bilderna jag tagit *surar* Nåväl, skogsbilderna som ligger här under är från gårdagens hundpromenad. Det blev en lååång skogspromenad med voffsen, eftersom min hudterapeut var sjuk så jag inte fick nån behandling och i rent depp gav mig ut i regnet.

Vi gick till en skog där inte folk går vanligtvis, så jag tog mig friheten att släppa hundarna på räjs. Jisses - Zenia drog fram som en tromb HELA promenaden! Jag kunde inte annat än le åt henne. Zorro tog det lite lugnare men även han släppte loss i sina karikaristiska volter i höggräset. Underbart att beskåda.

Mitt i skogen finns en liten naturdamm. Bilderna är från den. Där passar voffsen på att dricka och Zenia badade naturligtvis. Ja, varför inte - hon är ju trots allt en vattenhund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar