lördag 19 december 2009

En (h)underbar dag!

Igår kväll när jag sent om sider kom hem från Karlstad möttes jag av en Forshaga insvept i ett skimmer av dimma. Det blir lite speciellt på vintern när temperaturen ligger på minus. Jag misstänkte att det skulle resultera i rimfrost och mycket riktigt - i morse möttes jag av det vackraste av vinterns alla vyer! Tyvärr tog jag inga kort på skönheten.

Vid lunch kom Maria & Debbie hit och Debbie tog ett lekräjs med Zenia. De fann varandra direkt och röjde sen i dryga halvtimmen - så härligt att dem plöjja fram i snön! Efteråt kastade Zenia i sig frukosten (ja, hon är inte så snabb med maten) och sen sov hon gott en lång stund, säkert 30 minuter *asg* Motion tröttar inte ut en portis i första taget! Fotot har Debbies matte Maria tagit, tack för det.


Vi har även hunnit med en härlig promenad i kylan. På med täcken på hundarna och dubbla byxor, dunjacka, vantar & pälsmössa på matte & sen var jag redo. Husse var inte alls lika nöjd - han klagade över kylan hela promenaden, stackaren. Men jag klagar INTE - hellre minus tio & snö än plus fem och lera, var så säker!!!

Nu ska Amanda & jag koka knäck - Tjipp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar