lördag 5 december 2009

Salong Nattsudd

Vojne, det kostar på att ha tonåringar ibland. Har ägnat hela kvällen åt att pillra ur hår genom små j-a hål i en plastmössa, det tog typ tre timmar (ja, det var första gången) men resultatet blev bra, Amandas kompis Emelie blev supernöjd med sina blonda slingor, så det var mödan värt! Igår ägnade jag inte fullt så lång tid åt Amanda, hon blev å andra sidan mörkare i håret.

Annars har det varit si så där några dagar. Mycket i huvudet, glömmer hela tiden hälften, sover dåligt och har haft jätteont i mitt ena knä, faktiskt inte roligt alls. Jag har inte kunnat gå långpromenader med hundarna på flera dagar, Henrik och Amanda har fått rycka in. Grinig och trött, inte lust till nåt, inte ens Bloggen. Ajaj, då är det illa! Men idag har det känts bättre. Knät har bara bråkat en liten stund, när jag storhandlade och humöret, ja det blev bättre redan igår när jag pussade söta chihuahuavalpar en lång stund. Ja jag var hos Pia igen, kennel Madame Bicca-Boo's och det var underbart, jag är helt förlorad till de små underverken som studsar runt på golvet. Härliga, positiva, framåt valpar, precis som det ska vara. Inga svansar mellan benen, inga räddharar, bara pussiga och glada som en vavva ska vara!

Idag har jag varit på Solstadens och ögonlyst Zorro & Nillan. Dessutom är ett JDCM-prov taget på Nillan och nu väntar vi på svaret. Det lär dröja ett par veckor... Tror jag börjar med att sova bort några timmar... over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar