fredag 18 december 2009

Ligger efter!


Hm, tiden springer ifrån mig - igen!
Jag har varit på julavslutning och sett minstingen spela Josef & hört honom spela på sin älskade LILA saxofon, tillsammans med en kompis men även solo, utan att tveka, utan att fela & mammahjärtat sväller av stolthet.

Jag har varit i Stockholm på Hund 2009 (jodå, postade n monterbild därifrån, men hade inte ork att blogga) och passade då på att träffa mina goda vänner Andreas & Therese samt underbara Karma. Sjukt bäbissugen blir jag när jag träffar henne!

Jag har haft underbara hundpromenader i snö, med och utan kamrater, med en eller två hundar. jag har snuttat på underbara chivalpar - igen! Tröttnar liksom inte på Pias småttingar. Jag som inte gillar korthår! Kolla in dem på www.madamebiccaboos.se

Jag har handlat julklappar och slagit in paket, bakat, julpyntat, fått upp granen, trasslat in mig i julgransbelysningen inte bara en gång utan tre, kommit loss utan att vare sig välta granen eller panga några lampor, fått allt på plats och tillsammans med barnen lyckats klä granen till en strålande dröm - nåja... men vi enades till slut om att inte hänga upp det röda glittret och kanske inte alla tvåhundratrettio kulor, skippa halmpyntet och begränsa antalet övriga hemmatillverkade grejjer till ett minimum.

Jag väntar på provsvar från USA, det vore toppen om det trillade in nu, Nillan är på väg in i löp och.. ja, det skulle vara trevligt som sagt. Kan man skynda på människorna "over there" på nåt vis tro...?

Jag stoppar in lite foton här i en härlig röra, för att dela min vardag med er. Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar