fredag 9 juli 2010

Bloggröra

Oj, så stökigt det var på bloggen nu när jag surfade in. Jag mailade upp foton och inlägg från mobilen i natt och det verkar ju bara ha gått sådär. Det blir till att städa upp. När det är gjort ska jag ta tag i hårtrollet, hon väntar på att få av sig sina väldigt långa "byxor". Planen var att klippa henne igårförmiddag, eftersom jag schamponerade och blåste henne sent i förrgårkväll, men du ska inte tro att klipparen funkade.

Till sist blev det så att jag köpte ny maskin!Hann aldrig använda den dock för igår började Forshagafestivalen så Therese m. Mateus och jag m. Zenia tog oss en sväng ner på byn och kollade EPA-traktorer och en liten agilityuppvisning. Körde lite själv för övrigt, det kommer bildbevis så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar