lördag 17 juli 2010

Överlevde festivalen!

fast jag har dragit på mig en del träningsvärk, det måste jag erkänna. Hann massera en hel del folk på under torsdagen och fredagen. Det roliga med att massera på festivalen är att alla är så glada och tacksamma. Vi masserar funktionärerna, de som sliter med att bygga upp festivalen innan, ser till att allt funkar under tiden (matservering, rena toaletter, tältvakt, kockar, säkerhet, sjukvård etc) och sen river allt efteråt - dvs HJÄLTARNA!!! Enligt uppgift var det 2000 funktionärer inblandade i årets festival!! Väldigt många av dessa funktionärer sliter nästan livet ur sig för att få just sitt ansvarsområde att fungera och en stunds massage kan vara precis vad de behöver för att orka en stund till.

Som ni sett av de tidigare bilderna så passade jag även på att lyssna på lite musik. Kan för övrigt skvallra om att jag sett en hel del av torsdagens och fredagens artister sitta och jamma, prata skit och röka en cigarett, då de höll till i anslutning till där vi masserade. Vilka då undrar du nu. Ja, det undrar jag med!!! Har inte en susning om vilka Khoma, Yeasayer, Johnossi, Satan Takes A Holiday eller Sparzanza är :) Men sett dem, det har jag!! Till och med pratat med en av dem, när jag tänker efter, men inte fattade jag att han skulle upp på scenen sen. Måste erkänna att jag känner mig lite gammal i festivalsällskapet, lite efter liksom...

Åkte MC till och från Arvika och satt på hemvägen och småtrallade lite för mig själv som jag gör när jag mår bra. Sverige är fantastiskt vackert upptäckte jag (återigen!!)när jag susade fram genom sommargrönskan. Ibland är det så vackert att hjärtat lixom krullar sig av lycka, ni vet, när hjärtat slår små gulliga kullerbyttor av glädje och andan får hicka och det pirrar i tårna, precis så vackert var det i fredags när jag åkte hem. Ville inte komma fram, ville gärna köra lite till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar