söndag 18 juli 2010

Fest & fästingnojja

Jag är inte rädd för fästingar. Jag måste ha fästingsnara för att ta bort dem om de satt sig, men det beror på att jag inte har några naglar att använda mig av. Om de kryper på mig eller hundarna så plockar jag bort dem utan problem. Men just nu har jag fästingnojja. Har nämligen varit på besök i fästingland, ja, i mitt paradis på jorden - Ängan. Där har även fästingarna sitt paradis och nu när jag sitter här vid datorn så kryper det ÖVERALLT på mig, det kliar och kittlas och kryper och pirrar. Huvva!!

Hittills har jag hittat två fästingar och ingen av dem kröp på mig. Båda kröp på Zorro och det var för sex, sju timmar sen. Men ändååå!!

Vi var i Ängan för att fira svärmor på hennes stora dag! Detta skedde med sång och paket som sig bör och så bjöd Lena på underbar tårta. Tyvärr tog jag ingen bild men jag hittade en på Tasteline som jag lånade. Besök gärna den sidan för där finns även receptet till den här underbara tårtan som hade kladdkakig chokladbotten & hemmagjord jordgubbsmousse på toppen!!! Underbart gott!!!

Några timmars trevlig samvaro och en präktig grillmiddag senare styrde vi kosan hemöver. Amanda skulle iväg och rida hos en kompis och då måste taxitjänst inrätta sig :) Imorgon, som vanligt egentligen idag!) får vi besök från Norge- jag längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar