fredag 2 juli 2010

Midsommarbilder lite sent!

Vi firade ju midsommar på Torsö och dit nådde 3:s mobila täckning bara när vinden låg på från väst, solen var i uppgående och om jag balanserade på ett ben på en pall, ute på balkongen till höger!! Ja, ni förstår läget...

I vart fall lyckades det på nåt magiskt vis slingra sig in några härliga midsommarhälsningar i min telefon, trots att de jag försökte skicka envist vägrade gå iväg. Den övre bilden kommer från en kompis, som har en sommarstuga med ett underbart läge, ni kan ana hur hemskt trist hon hade det på midsommar - NOT!!!

Den här mellersta bilden kom från Milton med matte och inget värmer väl ett kennelmammas hjärta så mycket som när det trillar in små hälsningar och bilder på de små underverk man har skickat vidare ut i stora vida världen!

och den här försökte jag sända till vänner och bekanta som en midsommarhälsning, vilket min mobiloperatör uppenbarligen tyckte var en synnerligen korkad idé , varpå de vägrade mig tillgång till nätet. Jag hör alltså inte till de 98,5 % av Sveriges befolkning som har täckning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar