lördag 31 juli 2010

Ransätersutställningen lördag


Ransäter som alltid brukar bjuda på antingen ösregn eller smällhett, gärna med inslag av åska, chockade mig med att vara ganska lagom hela dagen. Det gick från lite kyligt, mulet men inget regn till lagom varmt med både sol och moln!

Idag hade jag ingen egen hund att visa upp utan satt lugnt och betraktade alla andra när de shåade runt med nerverna på helspänn. Ganska skönt får jag lov att erkänna. Det kanske är så jag ska göra i fortsättningen?

Marita och Sanna var där och ställde ut Voxan (Vildnos Räjsiga Voxan), en tik efter min Rajja, se bilderna ovan. Tyvärr gick det inte så bra idag, Voxan fick sitt livs första 2:a.

Nedan ses Trolla & Dante kämpa om BIR:et. Det blev Trolla som slutligen fick det - grattis Titti! Såklart stort grattis även till Anne-Marie med Dante som tog BIM:et.Jag hade en härlig dag i goda vänners lag - tack alla, ingen nämnd, ingen glömd!

När jag kom hem på eftermiddagen gjorde jag nåt fullkomligt vansinnigt, jag tog premiärdoppet i vår pool! Visst ser det härligt ut?
Men tro inte för en sekund att det var skönt, nästa bild avslöjar EXAKT vad jag tycker om tilltaget - IIIIIIIIIIIIISKAAAAAAAAAAAAAAAALLT!!! Men Viggo var lycklig och det var ju huvudsaken :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar