söndag 4 juli 2010

Fikabesök, portisbus och värmeslag

Ute har temperaturen sjunkit till behagliga 18 grader, inne ligger den kvar på 25. Festen på Tångens MC fortsätter och börjar sätta spår, inte bara i form av störd nattsömn utan åxå i ett oräkneligt antal myggbett.

Ja, det är ju inte konstigt att jag har huset fullt i mygg - nånstans måste ju myggstackarna ta vägen när dunkadunket driver dem från hus och hem vid älven. Annars skulle man ju kunna tro att de skulle passa på att stanna och festa även de... men de kanske gjorde det igår. Festade på aspackade knuttar alltså. Det förklarar varför de vimsar runt hos mig nu, de är bakfulla, vill ha lite lugn och ro och blod utan alkoholhalt!!

Idag har det varit okristligt varmt, men det kanske var tur det för jag har haft finbesök. Therese och Henrik dök upp med sina tre portis Mateus, Fanny & Ricco. Dessutom var jag hundvakt till grannens Jack Russel Siri, så totalt busade 6 hundar loss på vår gräsmatta. Tänk så härligt, inte ett gruff, inte ett ont ord mellan dessa hundar som inte setts förut!! Värmen kan ha gjort sitt till, de orkade knappt busa, hur skulle de ens orka tänka på bråk?

Bjussar på några bilder. Och NEJ, Therese har inte tonat pälsen röd på Mateus, det är bara jag som mekat lite med kamerainställningarna :) Han är brun - underbart brun!! Och NEJ, jag lyckades aldrig fånga alla sex på samma foto - tyvärr. Men alla är med på nåt kort, det får duga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar