måndag 4 oktober 2010

Stockholm Stockholm

stad i världen, Stockholm Stockholm, världens stad!

Jag har varit  på BodySensefortbildning i dagarna tre och vilka dagar sen, helt fantastiska! Många underbara människor, nya som gamla bekanta, härliga behandlingar och mycket spännande kunskap om trauma och nervsystemets reaktioner. Fick mig att vilja lära mera, vetgirig som jag är.

Jag passade även på att ta en tur till mitt gudbarn Karma, som nyligen fyllt ett år. Lilla raringen, vad hon växer fort! Fotot är taget när vi var i Grekland för en månad sen.Innan jag satte mig på tåget hem hann jag med ett besök hos Ragna och Sigge. Tidernas snabbaste middagsmöte, men hellre det än att inte ses alls :)

Sigge var så blank och snygg i pälsen att jag blev bländad. Kände genast att jag var tvungen att åka hem och ta tag Zenias päls... den är varken blank eller bländande just nu. Snarare i behov av en kraftig översyn efter en lång sommar och ett par månaders skillsmässa från klippapparaten. Så det är mitt nästa projekt. Vilken tur, då är nästa lediga dag i kalendern uppbokad!!!

Tack för mat & support Ragna, om du bara anar hur lätt om hjärtat jag var när jag promenerade mot t-banan! (Bilden tagen i mars, pälsen blänker ännu mer nu!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar