fredag 10 juni 2011

Halsband och skolavslutning!

Alla fem valparna ligger hoptryckta i lilla transportburen och sover som grisar. Det är jobbigt att ha halsband på sig !! Det klias och så ska ju syskonen bita och dra i dem hela tiden. De har sett för roliga ut, när de busat runt. Tyvärr blev det bara sudd på bilderna, bara Grim klarade av att stå still tillräckligt länge för att det skulle bli en bild.


Jag har börjat träningen av valparna på allvar. Idag var det Bolla som stod på tur. Först fick hon det snyga rosa halsbandet på sig, så fick hon ensam åka transportbur. Det var inte alls lika roligt som att åka med syskonen. Först stannade vi till vid vårdcentralen dit jag kört C. Där passade vi på att gå ur bilen för att titta och lyssna på en grävskopa och en "vibb-maskin" . Lite otäckt till att börja med med sen gick det bra! Så åkte vi till Hundshopen. Det var jättespännande men lite farligt att gå i koppel  förbi bilarna som körde förbi oss. Djuraffären var full med dofter och efter ett par minuter ville Bolla vila från allt, så då fick hon sitta i trygga famnen och pusta ut, medan jag shopade loss på lite hundgodis. Sen fick Bolla gå runt i affären och nosa och hälsa på Lisbeth men sen fick det vara nog, sa Bolla och ville åka hem. Vilket vi raskt gjorde, finns ingen anledning att överdriva utflykter i sommarvärme :) Hemma är bäst sa Bolla och fick tokryck med sina syskon när vi väl kom hem - gullungen!

En annan gullunge är Viktor som slutade femman idag! Det ska vi fira genom att gå på bio - The Pirates of Carribean. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar