torsdag 30 juni 2011

Tjockis!

Ikväll har jag klippt ner Zenia till en kort kofta. Att klippa för hand är ett äventyr varje gång. Kroppen går ju rätt OK, men så kommer jag till huvudet... *suckar* Hur jag än gör ser hon ut som en pudel!! Inget ont om pudlar, tvärtom, jag gillar pudlar, men nu råkar jag ha en portugisisk vattenhund och då vill jag ju att hon ska se ut som en sådan. Jag klippte klart och sen dess har jag blundat varje gång jag tittat på henne :)

Tänkte att jag väntar med att SE henne tills i morgon när det är ordentligt ljus. Då åker även rakapparaten fram, rumpa och nos ska trimmas. Kanske kan jag även få till ett foto av tjockisen. Jo, för visst börjar hon bli tjock, det syntes mycket tydligare nu när pälsen kom av.

Undrar hur många valpar som bor i hennes goa mage....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar