fredag 17 juni 2011

Hojjar för hela slanten, åsså lite dans förstås!

Ibland tar mjukistanten i mig ledigt och så blir jag en riktig hååååårding ;) Då åker skinnstället på och mc:n fram. I onsdags tog jag hojjen till jobbet på Skoghall och på hemvägen "råkade" jag svänga förbi Hojgaraget. Där stod en trevlig Suzuki som jag provkörde - det är den svarta med topbox som står som nummer två på bilden. Naturligtvis drömmer MC-romantikern i mig om den orangea Dragstar:en som står främst, men hur mycket jag än tror att jag vill ha den så är det inte en sån jag vill köra! Och det var ju därför jag har en hojj, för att köra alltså, inte stå i garaget och beundra :) 

För tillfället kör jag Mannens Honda XLV 750 och det har jag gjort så länge att den numera kallas min. Men jag känner ibland att den är aningens för hög för mig och kanske inte riktgit så smidig som jag skulle önska. Men kanske har jag hittat "min" MC nu - i en Suzuki VX 800. Provkörde idag igen och den sitter som en smäck i handen på mig. Rolig att gasa på med, lätt att krypa med - som det ska vara. Inget vingel, inga svårigheter att tråckla sig genom ett vägbygge eller två, lätt att balansera när jag måste stanna. Kul, helt enkelt!  Jupp, jag trycker på "Gilla-knappen" för VX 800!!

En annan sak jag trycker på "gilla-knappen" för är dans! Jag har ju börjat dansa igen efter ett uppehåll på  ca elva år. Visst, några utekvällar har det blivit men de är sannerligen lätträknade. Nu däremot är jag igång ordentligt. Det buggas och foxas. Jag har hunnit med både nybörjar- & fortsättningskursen i "Dirty Fox" och en inspirationskurs på det - åh, det är sååå roligt! Numera är torsdags- och söndagskvällarna heliga - då ska det dansas :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar