måndag 26 september 2011

Lite av varje

Bästa Marie tyckte synd om mina små vavvor när de frös, så hon började sticka kofter. Nu visade det sig att det mönster hon fick tag på lämnade en hel del övrigt att önska så det blev en del mtande och provstickande innan denna fina tröja blev klar till Bolla. Tack för det Marie - Bolla är jättenöjd, även om bilden är urkass!

Eftersom den första modellen Marie stickade var alldeles för stor så gjorde hon en mindre variant, den visade sig passa utmärkt på Charlie (Vildnos Bedårande Sakris) som kom på besök i går. Matte passade även på att smaka på Mannens världsberömda - i hela Forshaga - blomkålsmos, så nu är hon frälst ;)

Ikväll belev det ett himla liv på valparna, de skällde och levde rövare i hallen, där min prydnadsgroda står. "Knäppa jyckar" skrattade jag och kunde inte förstå varför metallgrodan plötsligt blivit så intressant, tills jag plötsligt insåg att den rörde sig! Jösses, lovar att det gick kalla kårar längs ryggen på mig i flera sekunder, innan förnuftet slog till!! Men visst är de lika, min prydnadsgroda och den objudna gästen....

Grim, min älskade Grim har idag flyttat hemifrån. Ända till Säffle for han, för att bo hos Neo, Therese & Robert. Därför fjäskade jag lite extra med ett litet ben till grabben, innan han for....  Jag har redan fått fina rapporter om att det fungerar bra så jag håller tummarna för att de två vavvorna ska finna varandra och att Grim ska bli en redig Säfflegrabb! Lycka till!!!!

Hade med mig en del tvätt hem från jobbet och tappade en på verandan - ooooops! De skyldiga lär vara lätt att spåra ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar