söndag 11 september 2011

Rädda sig den som kan!!!!!!!!!!

Som sagt, valparna har vassa tänder och ett starkt bett. De härskar över kungariket köket och ingen vill gå dit utan gummistövlar eller möjligen fiskarstövlar, ni vet såna stövlar som övergår i regnbyxor ända upp till bröstet.

En annan variant är att bygga en bur av kompostnät, ställa sig själv i den och sakta skjuta den fram över golvet, i jakt på lite mat från kylskåpet eller nåt annat nödvändigt. Men det kanske är överkurs...

Själv anser jag mig vara både mer erfaren och klokare än små valphalvor på dryga sex veckor så jag kliver glatt på i köket, i tofflor och mjukisbyxor.

Under tiden som jag plåstrar om mina såriga hälsenor funderar jag på om det inte vore smartare att investera i ett par stövlar trots allt? Eller så går vi helt enkelt in till nån av våra trevliga grannar och äter de sista två veckorna innan valparna åker!


Men de är gräsligt söta när de sover... <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar