torsdag 8 september 2011

Stoppa tiden!

Tänk så underfundigt det varit om man kunde stoppa tiden, eller åtminstone dra i handbromsen bara liiite. Dagarna rusar iväg och jag hinner inte med alls. Jag har flera timmar till mitt förfogande och plötsligt, bara sådär, så är det dax att skynda, skynda för jag är redan sen. Så ser dagarna ut hela tiden just nu. Imorgon är det redan dax att köra Maria till tåget och det finns så mycket vi inte hunnit göra. Å andra sidan, om hon inte kommit hit de här dagarna alls, så hade vi ju inte fått gjort allt det vi faktiskt har gjort! Men jag funderar starkt på att inte köra henne till tåget alls utan helt enkelt knyta fast henne vid köksbordet och behålla henne här för alltid!!


Idag har jag haft valpköpare här, som alltid lika roligt! Försökte även ta lite bilder på valparna men det gick åt pipsvängen. Jag bjuder på några stycken, och satsar på att ta fler och förhoppningsvis bättre i morgon. Valparna är just nu helt omöjliga att fånga på bild, det blir oftast bara sudd, en halv nos eller en bit av en svans :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar