onsdag 22 juli 2009

Regnväder i Forshaga, badväder i Nora!

Den planerade MC-turen till Nora & Ingla som numera bestämt sig för att bo där, den kom liksom av sig när regnet bara hällde ner hela dagen. Men skam den som ger sig - jag tog bilen och åkte ändå. Med på trippen var Rajja, glad att få följa med matte. Vi tog en kissepaus i skogen, intill ett gäng kantareller (lagom till en svampsmörgås!!) och miljoner miljarders blåbär - mmmmm!

Framme i Nora var det badväder. Ingla har hittat sig en toppenkille, som förutom att han lurat henne att flytta närmre mig, dessutom har förstått vikten av att kunna bada ute året om. Såklart var jag ju tvungen att provbada - skulle lätt kunna bli en vana, jag lovar! Helt underbart. Frisk luft & varmt vatten med lagom massage! Dessutom med härlig skogskänsla! Med EGNA miljoners miljarders blåbär på tomten! Hur häftigt som helst. Efter husesyn, god mat & poolbad var det dax att bege sig. På tok försent styrde Rajja & jag kosan hemåt och nu försöker jag gå ner i varv innan kudden ska nannas!

Japp, visst har du fyndat, Ingla! Tack för en trevlig kväll & mys på i poolen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar