torsdag 9 juli 2009

Portugisisk vatten(pöls)hund

Idag tog jag ledigt! Ja, inte från jobbet alltså, utan från jobbet, det andra jobbet som finns hemma, nämligen projekt "renovera lillrummet". Jösses, det ser ut som "hejsan" här hemma. Vårt forna kontor är utspritt i hela huset, delar står ännu kvar på sin ursprungliga plats, men inte längre på kontoret utan numera på Viggos rum. Han har fått överta kontoret och kontoret ska alltså in i hans lilla krypin... som alltså måste renoveras först. Vilket jag har pysslat med varje "ledig" stund de senaste dagarna.

Idag orkade jag inte mer så jag tog ledigt :) packade in de två stora hundarna i bilen och åkte på promenad. Ja, jag vet, det låter ju inte klokt, men jag gör så ibland. Tar bilen för att gå på ett nytt, spännande ställe. Idag blev det runt stallet där Amanda rider, en underbar tur. Men kanske inte just idag - det hällregnade exakt hela timmen det tog att gå "lilla rundan". Tyvärr kan jag inte visa nån bild på min portugisiska vatten(pöls)hundar - vågade inte ta upp kameran i regnet, men jag lovar att de inte varit så blöta sen jag dubbelschamponerade dem sist. Tur att inte Zorro var med - han hade drunknat!

Zenia höglöper!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar