fredag 31 juli 2009

Hinner inte med!

Dagarna svischar förbi i ett ständigt lika överraskande tempo. Jag hinner inte mer än vakna på morgonen så ska jag redan ha somnat för en timme sen. Eller två som ikväll! Funderar allvarligt på att inte gå upp alls i morgon ;)

Förutom att jobba så har jag idag hunnit med att promenera Zorro i ösregn i blåbärs- & hallonskogen nästan en timme (bilden är därifrån), haft gäster med en 2- & en 4-åring, åkt till Karlstad och köpt tapeter till det som ska bli nya kontoret, lillrummet kallat samt ta en alldeles för lång men jättetrevlig fika hos Nillan med husse & matte. Dessutom har jag tillbringat nån timme i telefon med Maria J, då mycket avhandlades. Tex lite praktiska saker kring rasspecialen, vad domaren sa om Nillan på helgens utställning samt att tiden ständigt rinner ifrån oss!!

Nu sitter jag här mitt i natten - hög som ett hus på kaffet jag drack hos Kecke & Ewa - och kan inte sova! Nej, jag dricker vanligtvis inte kaffe klockan åtta på kvällen, jag dricker vanligtvis inte kaffe alls och ja, jag hart hört att man visst kan bli pigg av kaffe. Men jag tänkte mig visst inte för. *försöker se efterklok ut* Därför har min nya hemsida, ni vet den där som aldrig blir klar och läggs upp, ja just den hemsidan blivit klar för publicering i kväll. Så när som en sak, jag har inte fått gästboken att fungera! Men det har maken lovat att hjälpa mig med. Han sa dock inte vilket år ;) Så när som helst nu, kanske redan vid ditt nästa besök *ser hoppfull ut* så kan det se anorlunda ut här! Nu tror jag kaffet gått ur kroppen - natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar