lördag 11 juli 2009

Idag har vi sorg!

Livet är kort - kom i håg att prioritera det som är viktigt! När jag i förmiddags gjorde ett surf i hundvärlden tog jag min vana trogen en tittin hos Zorros uppfödare Annika Lindholm, kennel Newyorkies. Jag var nyfiken på senaste tidens utställningsresultat och om hon & Lasse tänkte dyka upp i Askersund. Det var ett tag sen vi pratades vid och jag hade ett och annat jag ville diskutera med henne.

Tyvärr får jag aldrig den möjligheten igen. Annika dog fredagen den 3 juli -09. Jag kan omöjligen föreställa mig den sorg som hennes familj just nu har, men jag vet att mina tårar trillar och jag sänder dem de allra varmaste tankar i denna svåra tid. Att en ung kvinna, mamma & livspartner, mitt i livet hastigt rycks bort är en chock. Annika var en underbar, positiv kvinna. Jag vet att hon sitter i himlen, omgiven av sina älskade djur och vakar över sina nära & kära! Vila i frid, goa Annika!

Det regnar ute - passar bra till till humöret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar