fredag 3 juli 2009

MC-resenären har landat!

Efter en vecka på två hjul är han glad att vara hemma (hoppas jag!) Vi är i alla fall glada åt att ha honom hemma, så är det. Jag vet att han har underbart kul och utomordentligt trevligt när han åker på sin enveckastur till lappmarken och det missunnar jag honom inte ett dugg, tvärtom! Men ett visst orosmoment är det att ha Mannen med stort M ute på motorcykel bland galna turister i en hel vecka. Det hjälper ju föga att Mannen har säkerhetsrutiner och körvana, om det kommer en fartblind, testosteronstinn 21-åring och kör på honom. Men nu gjorde det inte det, tack och lov!

Nästa år ska jag med på trippen var det sagt. Tror jag har ångrat mig, han kom hem och började prata om Nordkap! Går det tåg dit? Så kan jag kanske möta upp :)

Glada nyheter. Nillans svans viftar glatt igen. Det betyder att jag anmäler henne till Ransäter trots allt. Det blir lugnt i år, bara en portis att hålla reda på själv. Perfekt, då kanske jag hinner hänga med i vad som händer i ringen och dessutom vara lite social.

Efter bedömningen bjuder jag in till portisträff för de som har lust och inte har sin egen uppfödare på plats. Annars är det ju tradition bland många av de värmländska portisuppfödarna att ha valpträff i samband med Ransätersutställningen. Men som sagt, de som har lust är välkomna att picnica med oss Vildnosar EFTER bedömningen!

Nu tror jag att sängkammaren har nått sovbar temperatur - dags att göra ett försök! Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar