lördag 25 juli 2009

Ransätersutställningen


Det hällregnade och Nillan gjorde verkligen sitt bästa. Jag hoppades på en etta och att hon skulle hälsa på domaren. Hon hälsade på domaren :) och hon blev bästa tik i öppenklass med CK - jag jublade och tänkte att nu kan det få gå som det vill i konkurrensen, jag är nöjd! Men det skulle bli bättre - hon slutade som andra bästa tik, med cert o reservCACIB! Vad gör det väl att regnet stod som spön i backen och att både Nillan o Jag var blöta inpå skinnet - här hemma skiner dagens rosetter ikapp med solen i mitt sinne! Tack Ewa för att du tar hand om Nillan. Tack alla goa Portisvänner för en kort, blöt, intensiv men rolig hunddag:-)!

2 kommentarer:

  1. Låter som utställning i Regnsäter...
    Kram å Grattis

    SvaraRadera
  2. Ja, det tycks som det ska regna i Ransäter. Eller så skiner solen och det är 40 grader varmt! Det är kanske nästan värre det! Tack för grattiset! Kram te dig!

    SvaraRadera