onsdag 15 juli 2009

Inte en hunddag!

Nä, det blev det inte idag. Tvärtom vart det en alldeles ovanligt ohundig dag. Zorro fick inte följa med till jobbet, vilket han tyckte var oerhört oförskämt, han toksurade hela vägen från grinden och in i huset igen. När jag kom hem från jobbet, var hundarna redan rastade och jag började förbereda en motorcykeltur. Då står helt plötsligt en kompis från Norrköping på min trapp - bara sådär! Snacka om att jag blev snopen. Jag hade bara några ögonblick tidigare läst ett SMS från henne, men inte fattade väl jag att hon försökte kolla om jag var hemma. Vi fördrev några härliga timmar med att uppdatera oss om varandras liv, mest hennes, för det händer så mycket spännande där just nu tycker jag. Här hemma är det ju mest jobba, måla & skrapa o annat trist!

Tack gulle Ingla för att du tog svängen om Forshaga, det gjorde min dag så mycket ljusare! Jag lovar att ta hojjen till Nora nästa vecka - om det inte spöregnar.

Efter att ha skickat ut ungarna med varsin vovve på kissetur, kom jag så i väg på min MC-tur. Henrik har länge gått runt och kaxat sig om att jag bara pratar men aldrig åker (tjôta) och så är det nog. Jag hittar hela tiden saker som prioriteras högre än en ensam tur på hojjen. Ni andra har säkert aldrig det problemet, men jag kan ibland ha lite svårt att unna mig egentid, iväg hemifrån. Men nu kom jag iväg! I mitt väldigt nya, med ännu nyare skydd instoppade på de mest obekväma ställen, Goretexställ tog jag en tur till Karlstad och landade så småningom hos Nillans familj.

Hm, där fick jag mig ju faktiskt en dos hund när jag tänker efter. Nillan är pussig och glad att se mig, en skön donna som jag tror kommer att bli en fin mamma framöver :) Hon ska ställas ut i Ransäter och Askersund och jag passade på att kolla klippningen på henne. Den var såklart jättefin, vi putsade bara lite i ansiktet. Efter en god kopp te och lite snack var det dax att äntra hojjen och åka hemåt - i regn :( Tur att jag har ett nytt och fint vattentätt MC-ställ. Det höll tätt hela vägen hem - hurra! :)

När jag kom hem var hundarna redan kvällspromenerade, så nu återstår bara sängen! Over and out!

1 kommentar:

  1. Vassego *nickar nådigt*
    Själv satt jag hela vägen hem till Nora och njöt av insikten att fast jag flyttar till Nora där jag känner en (1) invånare - sambon - så har jag människor inte allt för långt bort som är mina.
    Idag bär det av hem? till Norrköping, men bara för att hämta två små släpkärre-flyttlass. Så sedan är jag hemma igen och väntar på dig i solskenet. (Ta med dig badkläder, vi har pool, med så varmt vatten att tom du vill bada....)
    kram ingla

    SvaraRadera