måndag 2 maj 2011

Chock!

Det första jag gör på morgonen är att titta till valparna.

I morse fick jag en smärre chock när jag kom till valphagen, när det ligger en valp och sover på mysmattan. EN!!! Sist jag kollade var det sex, det vet jag med bestämdhet, eftersom det ungefär tre millisekunder efter att jag klev in i valplådan satt tre chihuahauvalpar i vardera fot. Tre + tre är som bekant sex! Eller om man hellre vill räkna tänder  - en zillion sylvassa valptänder per valp blir sex zillioner nålstick i mina bara fötter! 

Åter till saken - fem valpar borta. Hagen stängd, inga valpar i hörnen eller under filten i valplådan. Gissa om pulsen hann gå hög de där sekunderna innan jag stoppar in huvudet i transportburen, där Myrna brukar lägga sig när hon vill vila från valparna. Fem små valpar ligger lyckligt hopkurade i det trånga mörka, som säkert doftade mycket gott av mamma. 

Pust!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar