torsdag 12 maj 2011

Söker nytt hem!

Sakris, min Sakris - valpen som vinner varje hjärta! En spjuver som gärna hänger på syrran Yrsa på upptåg. Om det "grymtas" i valplådan, ja då är det som oftast de två som tumlar runt. Allt undersöker han med samma glada sinne, inget är farligt!
Tillsammans med Yrsa och Lave slåss han om att först klättra upp i min famn för att ge mig  morgonpussar. Sakris älskar att använda människor som klätterställningar!
Grim brukar jag skämtsamt kalla för Grym, eftersom han gillar att bita sina syskon i öronen :) Å andra sidan biter de tillbaks rätt bra så det jämnar nog ut sig. Grim hittar du mitt i leken, alltid på, alltid med. När jag kommer vill han gärna bita i mina fötter, som för att tala om för mig att jag varit borta alltför länge. Han gillar att somna på mina ben medan jag kliar honom bakom örat.
Jost är en liten myspelle som gärna kryper upp i knät och pussas. När de andra valparna leker rövare går Jost hellre på upptäcksfärd. Fast visst kan även denna lilla goding busa loss! Men sen kryper han upp i mitt knä och ska bli killad på magen - det är bara sååå skönt tycker han.
Yrsa är kullens tuffing. Först med att göra det mesta, älskar att dra igång lek och bus, både med mamma Myrna och sina syskon. Hon är pigg och framåt, klättrar över sina syskon för att först komma fram till mig och pussas.

Yrsa är tingad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar