tisdag 10 maj 2011

Mera ute!

Idag har det varit ännu en varm dag, riktig sommarvärme! Valparna fick komma ut i trädgården först vid 17-snåret, när häcken ger lite skugga där hagen är. Innan hann jag ta en sväng med motorcykeln. Den måste ju åxå rastas ibland, annars blir den sur och morrar åt mig när jag försöker starta den. De stora hundarna fick en sen långpromenad, när fåglarna börjat sjunga godnattvisor, vinden mojnat och alla träden doftade för fullt! Det var en helt magisk promenad!!


Vildnos Bedårande Lave (ska stanna i kenneln)Vildnos Bedårande Bolla (ska stanna i kenneln)

Bollas rumpa!! Bara för att jag gillar hennes kaxiga svans så mycket!
Vildnos Bedårande Sakris - till salu!
Sakris söker ett hem där det händer saker, han är tuff, framåt, kavat och nyfiken! Älskar att pussas och att ge sina syskon däng!


Sakris undersöker hagen.

Sakris från sidan

Valparna frös när de skulle sova, så de fick en filt över sig. Då kom mamma Myrna och kröp under för att kolla läget, för att sen sitta på vakt när de små sov. Gullhund!

Zenia är på väg in i löp, vilket Zorro tycker är uuuuuuuuuuuunderbaaaaaaaaaaaaaart! Han följer varje steg hon tar och satt troget vid hennes sida, när hon en stund fick sitta bunden. Zenia har tyvärr börjat rymma över vårt staket. Inte så roligt när Storgatan går ett par meter från vår tomt. Därför är det slut på hennes mysiga strosande i trädgården som hon alltid fått ägna sig åt förut. Hon kan inte vara lös alls om jag ska vara ärlig. Hon sticker på grannens katter och igår triggade - hör och häpna - Hemglassbilens signal igång henne så till den milda grad att hon hoppade över. Jag vet inte riktigt vad hon planerade att göra om hon fått tag i bilen, rånat den kanske? Nu gick det bra, jag skrek så halsen sved och de barn som mot förmodan inte vaknat av glassbilens truddelutt ja, de väckte nog jag tyvärr! Hundskrället var vänlig nog att hålla sig i dikesremsan när hon tog vägen in i grannens trädgård där jag hämtade henne. Då var hon spak. Jag med, kan jag lova!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar