onsdag 18 maj 2011

Rymlingar!

Två små busfrön lyckades minsann smita ut ur valphagen idag. Jag var och bytte vatten i skurhinken och vem möter mig i hallen om inte - Yrsa!! Det fullkomligt strålade bus om hela denna lilla varelse när hon upptäckte att hon kunde springa runt och kolla nya saker. Full fart - ingen tvekan! Det är så härligt att se med vilken glädje och tillit den här kullen tar sig an nya utmaningar.

Jag hade besök av Mirjam, kennel Migörs, på förmiddagen och då blev det så tydligt hur sociala och framåt alla valpar i den här kullen är - vilket ju var mitt syfte med den här parningen. Det ska bli spännande att följa deras väg i livet!

När jag som bäst skrattat färdigt åt Yrsas ystra krumbukter i hallen så kommer sötnosen Sakris knallande, lika lycklig han över att få utforska världen på egen hand. Gullhundar! De hade hittat en liten glipa som uppstod när jag städade hagen och genom den tog de sig alltså ut - rymlingarna. Men nu är det säkrat, jag vill inte ha några rymlingar mer. De är så små att det känns bättre att veta om när de vandrar runt på golvet. Då får vi alla använda gångstilen "hasande foten" för att inte skada någon!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar