fredag 11 juni 2010

Pandoras dag!


Idag har det gått som hejsan hela dagen! Fullt ös medvetslös säger Pandora och kör på!! Lite regn stoppar inte en vattenhund så ute har hon åxå varit och busat, men då fick kameran stanna inne.

Hon busar med Zenia, det är svårt att veta vem som har mest kul, men hon har även börjat leka med Zorro. Eller - egentligen är det väl Zorro som börjat leka med Pandora. Äntligen tänker Pandora som längtat och försökt så länge!

Ikväll har vi varit på utflykt. Vi gick till grannnarna högre upp på gatan - det var jättespännande, för där fanns andra hundar. Zenias fästman Zixten tyckte dock att valpen var äcklig så han gömde sig i mattes knä. (Som ni kan se av bilderna så är han ingen riktig hund utan en demonvovve - läskigt värre!!) Boxern Tilda tyckte att besöket skulle hållas kort, så hon sprätte runt med hög svans och höll koll. Men egentligen var hon jätteförälskad i Pandora, när ingen såg!! Vi lyckades fösa ihop alla fyra på ett mindre lyckat kort, men det ger åtminstone en bild av vad Pandora fick uppleva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar