onsdag 2 juni 2010

Morgonpigg - inte jag inte!

Halv sju och jag har utfodrat valpar & storhundar och röjtefter valparnas framfart. Hundarna busar för fullt, de springer mellan trädgården, verandan och mig i köket. Att barn & man orkar sova är för mig en gåta, då de låter som en hel skolklass på utflykt!

Själv tar jag mig några minuter vid datorn, innan dagen startar på allvar. Idag väntar valpbesiktning, LSS-möte och en massagekund. Däremellan ska jag klämma in besök av en hundkompis som vill kolla valparna innan de åker. Samtidigt ska jag få beundra hennes nytillskott i flocken, en liten chihuahuafröken. Ser fram emot det!

Tänker avsluta dagen med lite golf! Det lät fint det, eller hur? Nu är det inte riktigt så glamouröst som det låter. "Älvorna" (Forshaga Kvinnliga Företagarförening, ska ha aktivitetskväll med prova-på-golf & sen avslutar vi med trerättersmiddag. Jag hoppas vädret håller i sig. Just nu har vi strålande sol och klarblå himmel. Det kan bli varmt och skönt idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar