onsdag 30 juni 2010

Tv-framträdande från soffkanten!

Här händer det grejer vill jag lova! Viggo har just klarat av sitt livs första framträdande på SVT, nu må ni tro att han fått blodad tand. Visserligen var det bara hans röst som hördes, då han deltog i Sommarlovsmorgons telefontävling, men ändå. Han vann en T-shirt och nu hoppas han på att någon talangscout ska upptäcka att hans röst passar bra på film :) Vi här hemma gratulerar såklart Viggo till vinsten och önskar honom lycka till. Själv tror jag mer på en saxofonistkarriär för hans del, då han är en stjärna på att spela, men det är ju jag det!

Maken har just lämnat hemmet, för en veckas semester tillsammans med sin pippigula BMW. Det är Midnattssolsträffen i Gällivare som hägrar, för tredje året i rad. Jag funderar fortfarande på om jag ska följa med... ett annat år! Tror inte att jag uppskattar att köra så långt på MC, inlandsbanan verkar mer lockande! Vi får väl se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar