söndag 6 juni 2010

Ute randas dagen

och jag har inte kommit i säng än. Fåglarna kvittrar och jag kan ana en soluppgång - underbart! Ikväll har jag vinkat av Pyrola & Maria som skulle bila hem i skydd av nattens svalka. Sen ropade tonårsdottern att jag skulle komma och vara social, vilket helt enkelt betyder sitta i tv-soffan och se en film tillsammans. Ett så fint erbjudande kan jag inte tacka nej till, så det blev ett par avsnitt av Thrue Blood. Två för mig, men inte ens ett helt för dottern, för hon bangade ur och kröp till kojs... Mamman regerar fett!!!!

Men nu ska här sovas, kanske tre timmar i kvarten rent av! Imorg... eh, idag är det agility på Forshaga BK och jag ska dit och funktionära mig på eftermiddagen. Innan dess har jag en del foton att titta igenom, har ju lovat er fler bad- & busbilder.
Sweet dreams!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar