fredag 4 juni 2010

Två av tre

lät sig fångas på bild i kväll. Pandora däremot är suddig på varje bild, kan det bero på att hon endera sitter med nosen i kameralinsen eller är på väg från mig i full fart? Galen jycke - där får ni händerna fulla, Camilla *blink*Tippen lyssnarPyrola spanar.

Det är för övrigt hennes fel, Pandoras alltså, att ni fick vänta så länge på det här inlägget. Jo, det är sant! Hon välte ut hela skurhinken, med ca tio liter såpavatten i, ute i hallen. Ni som varit här vet att golvet i vår hall är ett sk.klickgolv, trälaminatskivor som ligger tätt, tätt, så skarvarna nästan inte syns. Men det var innan Panda bestämde sig för att vara Pippi Långstrump och surfa runt på golvet med såphala tassar. Nu finns det vatten i varenda skarv så nog syns de alltid. Tur att vi har golvvärme under så det torkar ur snabbt!

Men säga vad man vill om valparna - hjälpsamma är de. När de såg paniken sprida sig i mina ögon så förstod de allvaret och började raskt SLICKA upp vattnet! "Barnarbete är förbjudet i Sverige" berättade jag för valparna medan jag något omilt föste iväg dem ut på verandan - "men tack för hjälpen!"

Och sen när jag, utrustad med min bäste vän skurmoppen, började svabba då sitter valparna tillsammans med Zenia utanför dörren och sjunger för mig - är det inte för gulligt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar