torsdag 3 juni 2010

Späckad dag!


Nu hamnar ju detta inlägg under torsdag eftersom klockan passerat midnatt för en god stund sen, men jag syftar alltså på onsdag, som varit grymt fullspikad.

Jag är sjukt trött, men mycket nöjd med dagen. Jag har besiktat valparna och veterinären tyckte att kullen var jämn, frisk och framåt - det tackar vi för. Enda smolket i bägaren var att en testikel inte riktigt fallit på plats och att en valp fått en ögonirritation, så där blev det salva.

Fick besök av en kompis, vi har bara pratats som hastigast flera gånger under senaste läsåret, men nu kom hon hit, för att kolla valpisarna och för att visa upp sitt nytillskott - se fotot! Den lilla chitjejen är otroligt söt, väldigt social och framåt och hon tvekade inte en sekund att sätta Zorro på plats, trots sina ynka 940 gram och 14 veckor i livet. Strong brud!!

Ska krypa till kojs så fort sista droppen te är urdrucken, jag vill ju vara pigg imorgon, när lilla Spike ska flytta hemifrån. Innan han reser ska jag hinna klippa klart honom, just nu är bara halva valpen klippt! Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar