lördag 20 augusti 2011

Dagarna rusar förbi!

Valparna har hunnit bli tre veckor - det är otroligt! Nu är det små hundar som tultar runt på golvet. De börjar få kläm på styrsystemet för alla fyra tassarna och kan ibland uppnå en svindlande fart av fyra steg på... jag vet inte, för de ramlar fortare än jag klockar dem. Men skälla kan de och morra, gläfsa och yla. Dessutom har de fått tänder. Det är några dagar sen men jag har försökt att inte låtsas om det. Nu går det inte längre, för nu känns det när de smakar på mig :) Japp, de har tänder. Små sylvassa saker som gärna tuggar på Henriks tår eller mina fingrar om de får minsta chans. Snart dax att ta fram gummistövlarna med andra ord!
Varför då?? Kom hit och försök ta dig fram helskinnad så förstår du varför :)

Valparna har fått börja med mat, färs och äggula, det är mums det! Bordsskicket lämnar en del övrigt att önska dock, de står i tallriken och äter och efteråt torkar de nosen på mina byxor!! Gullungar!

Idag fick de gå ut för första gången - det var spännande. Gräset var kittligt, solen sken för starkt och sen blev det visst varmt åxå på den mörka pälsen. Zenia fick ge dem en slurk mjölk för att 


lugna nerverna och sen somnade de som stockar, bland gräs och tuvor.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar