torsdag 25 augusti 2011

Som bomull i hjärtat

Idag ville inte lilla Lila eller Chackra som hon kommer att heta i stamtavlan sova,  när alla andra valparna sov. Istället kom hon traskande till mig och med ett mycket uppfodrande gläfs krävde hon min uppmärksamhet. Sagt och gjort, jag släppte vad jag hade för händer och bar upp den lilla damen och så satte vi oss att språka en stund på verandan. Raskt berättade hon att gräsmattan lockade så då satte oss där istället och funderade över livet:

Går gräs att äta? (Ja, det går, men det är inte så gott.)
Vad är det för konstigt i buren där borta? (Kaniner hjärtat, kaniner, de är helt ofarliga!)  
Går myror att äta? (Jeeeck) 
Är det farligt när de stora hundarna skäller eller är det bara roligt? (Det är bara roligt, men härmas inte!)
Kan man äta blommor (Nja, det.. neeeeeeeeej, låt bli mina blommor!!)
Vill du killa mig på magen (Ja, det vill jag!)
Får jag sova i ditt knä? (Absolut, jag trodde aldrig du skulle fråga. Sov gott hjärtat!)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar