onsdag 17 augusti 2011

Finbesök på verandan!!

Molltass kom på besök idag, till allas förtjusning :)

Matte Molla (min mamma) är inte alls förtjust i honom, inte ett dugg. Hon skämmer inte bort honom, daltar inte och gullar aaaaaldrig med den lilla råttan!

Husse Botta (min pappa) gillar honom inte alls. Nix och nej, över hans döda kropp att en sån liten råtta får bo hos honom. Han tänker minsann inte rasta en sån där liten sak och gilla den... nej, det tror han bestämt inte att han gör!! Det kan ni ju se av hans coola attityd och MC-tidningen han läser.


Behöver jag påpeka att Moltass har det synnerligen bra hos mina föräldrar :)  Jargongen är hård men hjärtana stora och varma. Moltass vet mycket väl vem som äger hans hjärta och inte var det jag i alla fall, trots den korta tid som gått sen han flyttade härfrån. Mig ville han inte hälsa på alls, vem var jag att vilja ha pussar lixom. Jaja, otack är livets lott, jag har ju inte alls vakat mig nätterna igenom för att se till att han fick en bra start på livet. Det hade han minsann glömt, men när jag skrek, kom alla barnabarnabarna DÅ dög jag. Kvalificerad godisutdelare nummer ett - henne glömmer man inte i första taget!!

Puss på er mor och far och tack för besöket!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar