tisdag 23 augusti 2011

Hulliganer och trädgårdslokomotiv

Nån bytt ut de små söta valparna till huggtandsförsedda hulliganer under natten - gummistövlar och trädgårdshandskar rekommenderas ;) - så skrev jag på Facebook igår morse och det är så sant så ni anar inte. Vilkna små busar jag har fått - de är helt underbara när de nafsar i hälsenan, hänger i byxbenet och biter mig i stortån, där tofflan är trasig. De viftar glatt på svansen när jag säger godmorgon och de gläfser uppfodrande när de tycker att det är dax att få gå ut. Ute tuffar de runt på gräsmattan som små lokomotiv tills de tröttnar och lägger sig i buren och sover middag. Jag kan inte se mig mätt på dem :)
 

I helgen kommer det valpspekulanter  hit och det ska bli så roligt att få presentera mina bustroll för dem. Jag försöker ju så gott jag kan dela med mig genom bilder och film, men inget går upp mot live-versionen av valparna ;)


(Klicka på bilderna så blir de större)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar