torsdag 12 november 2009

En sorglig dag!Rajja fick idag somna in, tätt intill min sida, nära nära som hon alltid ville vara. Allt gick lugnt och stilla till och jag sänder mitt stora tack till Solstadens smådjursklinik som gjorde en svår stund lättare.

Igår kväll bestämde Rajja sig för att Zenia inte var en värdig medlem i hushållet Kåräng och gjorde sitt bästa för att hugga ihjäl henne. Tack och lov var jag hemma och kunde dela på hundarna. Tyvärr lugnade inte Rajja ner sig utan hennes humör fortsatte att vara mycket agiterat och opålitligt under kvällen, även mot oss människor. Hon mådde uppenbarligen inte bra.

I morse, efter samråd med veterinären, fick hon sluta sina dagar. Familjen är i chock & sorg. Vi vet att hon har det bra där hon är, men det tröstar dåligt ett brustet hjärta!

6 kommentarer:

 1. Men hjärtat vad har hänt? FÖrstår ju vad som hänt såklart men inte varför..

  Stora varma kramar från Göteborg.

  SvaraRadera
 2. Jag tänker på dig. Jag minns mina egna, och lider med dig!!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Tänker på dig och kramar om!!

  SvaraRadera
 4. Kära du jag lider med er i er sorg Sorg hör till livet, men ack så ont det gör i ens själ. Vi sörjer fortfarande vår Rufus som lämnade oss i Augusti -08. / Fam. Persson

  SvaraRadera
 5. Tack för alla goa kommentarer. Det känns lättare i hjärtat när vänner delar ens sorg. Kram på er!

  SvaraRadera