tisdag 3 november 2009

Ösregn & lertroll

Tänkte pryda bloggen med en bild från gårdagens hundpromenad men insåg snabbt att ni lika gärna kan ställa er i duschen i rätt så kallt vatten, med kläderna på och stängda ögon - och vips, där har ni mitt foto!

Det var så blött! Det var så kallt! Det var så mörkt! Men hundarna var lyckliga eller.. ja, kanske inte. Zenia är ju lite mörkrädd och Rajja tyckte att hon kunde få springa lös och nosa på allt i hundra år, vilket hon av förklarliga skäl inte fick men annars så. Frosti var i alla fall lycklig. Frosti är islandshästen Amanda rider och anledningen till att jag igår befann mig i mörkret och blötan mitt ute på vischan.

När vi kom hem tog varmvattnet slut! Två lertroll till portisar & två genomfrusna människor knäcker snabbt en varmvattenberedare på 200 liter - jag lovar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar