måndag 2 november 2009

Brrrr!

Kan konstatera att det blev fel nånstans. Inte var det väl meningen att jag skulle hamna i ett grått regnigt land där man är djupfryst ena halvan av året och knappt halvtinad den andra halvan? Jag tänker ta ett snack med överstestorken och reklamera den här leveransen. Är helt övertygad om att det sitter nån stackars sate i varma Grekland och funderar på vad hon gör där, bäst vi skyndar oss att rätta till felet!

3 kommentarer:

  1. Jag håller med du, jag hänger med på snacket!

    SvaraRadera
  2. Nej nej nej, du (ni) bara tänker från fel håll. Livet i Norden är bedårande. När du tröttnat på en årstid, ja då kommer det en ny!! Jippi!!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ju charmigt förstås att det kommer nya årstider när jag tröttnat på den gamla, men måste de vara så kalla allihop?

    SvaraRadera